همانگونه که در خبر قبلی اعلام شد ماهواره جدید اپراتور یوتلست فرانسه پس فردا ۱۴ مه به فضا از طریق پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان پرتاب می شود . برای علاقه مندان به دیدن این علم با شکوه بشر و جذابیت های آن از طریق اینترنت و همچنین ماهواره مشاهده میسر شده است . پرتاب این ماهواره را از طریق پارامتر زیر مشاهده نمایید :
Eutelsat 10A(10E) 11.081 V 9875 3/4 DVB-S2/8PSK , HD
از طریق اینترنت :
http://eutelsat3d.imgondemand.com
زمان دقیق پرتاب :
May 14 at 11:45 EDT; 15:45 GMT/UTC. Launch will occur at 12:02 EDT; 16:02 GMT/UTC
دو پوشش اصلی اروپا ی این ماهواره بدین شرح است :
EUTELSAT 3D Predicted Ku band EuropeA Downlink