سلام من نرم افزار v114.107 رو نصب کردم(STARMAX X50) وبه این مشکلات برخورد کردم که امیدوارم راه حلی براش پیدابشه:
1- وقتی چند تا کانال رو تو لیست favorite قرار می دم و خارج میشم، دکمه ok کنترل رو که می زنم رو لیست اصلی کانالها قرار داره و وارد favorite نمیشه.
2- وقتی از منو usb که رو کنترل هست وارد لیست فیلمها میشم موقع خروج هنگ می کنه و باید با دکمه پشت دستگاه خاموش،روشن کنم تا درست بشه.
3- وقتی برنامه ضبط براش تعریف می کنم که از یه ساعتی تا یه ساعتی برنامه ضبط کنه (دستگاه رو هم خاموش می کنم) ولی وقتی سر اون ساعت دستگاه روشن میشه رو صفحه پیغام
usb disk not foundرو می زنه در صورتیکه در همون موقع دکمه rec رو می زنم شروع به ضبط کردن میکنه و تا خاموش،روشن نکنم این پیغام از رو صفحه نمیره (حتی با exit کردن هم نمیره)
4- در هنگام رکورد نمیشه به قبل برگشت یعنی از جایی که رکورد شروع شده رو مشاهده کرد(در صورتی که دستگاه قبلیم که 5100 بود این کار عملی بود)
5- موقعی که یه فیلم رو باهاش می بینم(غیر از فیلمهای ضبط شده با خود دستگاه) برای جلو بردن رو تصویر نهایت سرعت 4x است که خیلی کم می باشد.
6- وقتی از یک کانالی رکورد می کنم،خود به خود رکورد کردن متوقف شده (در حدود 30 دقیقه بعد) و فایل رکورد شده هم ذخیره نمی شود و بعضی مواقع USB رو هم نمیشناسه.
7-چند وقتیه که وقتی USB رو وصل میکنم (عکس زیر) آیکن USB سمت راست بالای تصویر ظاهر میشه به نظر شما مشکل از کجاست؟و اینکه ممکنه برای دستگاه مشکلی ایجاد کنه؟
در ضمن این رو هم بگم که بعد از ریختن نرم افزار،دستگاه رو ریست کردم و از backup هم استفاده نکردم.